Методична розробка на тему
"Кваліфікаційні роботи зі спеціальності "Кухар. Офіціант" "
Дана методична розробка містить методику проведення кваліфікаційних
пробних робіт з професії "Кухар. Офіціант”, розроблені завдання для учнів,
фотоматеріалами робочих місць учнів на підприємстві. Використані сучасні
технології приготування страв та обслуговування відвідувачів. Вдало розкрито
взаємозв'язок виробничого навчання з новими технологіями на виробництві.
Пробні кваліфікаційні роботи дають можливість перевірити фахову
майстерність учнів згідно кваліфікаційних характеристик, виявити здатність
працювати самостійно та проявляти творчість у роботі, оцінити їх здатність
здійснювати правильний вибір у вирішенні
нестандартних виробничих ситуацій, тим самим наблизивши працю
учнів-випускників харчового напрямку та сфери обслуговування до праці
робітників на виробництві.
Робота має велику кількість фотоматеріалів та фотоілюстрацій як процесу
роботи так і готових страв, виконаних учнями.
Даний матеріал може бути використаний та мати практичне застосування в
навчальних закладах, які готують
спеціалістів з професії "Кухар. Офіціант”