Методична розробка на тему "Кваліфікаційні роботи зі спеціальності "Кухар. Офіціант" " Дана методична розробка містить методику проведення кваліфікаційних пробних робіт з професії "Кухар. Офіціант”, розроблені завдання для учнів, фотоматеріалами робочих місць учнів на підприємстві. Використані сучасні технології приготування страв та обслуговування відвідувачів. Вдало розкрито взаємозв'язок виробничого навчання з новими технологіями на виробництві. Пробні кваліфікаційні роботи дають можливість перевірити фахову майстерність учнів згідно кваліфікаційних характеристик, виявити здатність працювати самостійно та проявляти творчість у роботі, оцінити їх здатність здійснювати правильний вибір у вирішенні нестандартних виробничих ситуацій, тим самим наблизивши працю учнів-випускників харчового напрямку та сфери обслуговування до праці робітників на виробництві. Робота має велику кількість фотоматеріалів та фотоілюстрацій як процесу роботи так і готових страв, виконаних учнями. Даний матеріал може бути використаний та мати практичне застосування в навчальних закладах, які готують спеціалістів з професії "Кухар. Офіціант” Розробили:
майстер виробничого навчання І категорії Морокова Н.Г.
майстер виробничого навчання І категорії
Носенко Л.І.
|